Gnochi cu perisoare din branza cu sunca

de adela1981 in Paste, 30 Mar 2012 | 3614 vizualizari

 

Un experiment aceste perisoare, eu zic ca este unul reusit, ramane doar sa incercati si sa va spuneti parerea, au fost delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr sunca de pui
  • 100 gr branza de oi
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura pesmet (optional )
  • 1 ou
  • sare, piper
  • 300-400 ml bulion / rosii taiate in suc propriu
  • 1 lingura ulei de masline
  • oregano
  • 200 gr paste gnochi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnochi cu perisoare din branza cu sunca:

Sunca se face pasta intr-un blender, adaugam branza, oul batut, patrunjelul tocat si condimentele ( sare, piper dupa gust ) si o lingura de pesmet, daca considerati ca este prea moale compozitia pentru a forma perisoarele.

Se formeaza perisoare si se aseaza intr-o cratita unsa cu ulei de masline. Se toarna bulionul, sa acopere perisoarele si se presara oregano. Se pune la foc foarte incet si se lasa la fiert 10-15 min.

Intre timp fierbem pastele al dente.  Servim cu paste si cu oregano presarat deasupra. 

TIPS-URI

1

Se pot pregatii cu rosii proaspete, iar in loc de oregano, adaugati busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnochi cu perisoare din branza cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu sos de ardei copti