Goffre

de jolygina in Prajituri, 2 Iun 2010 | 5062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cescuta si jumatate lapte proaspat
  • 60g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate cescuta zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • pentru ornat :
  • zahar pudra,
  • caramel,
  • sos de ciocolata sau gem
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre:

separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma

intr-un alt castron amestecam galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit

se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza

cand s-a amestecat totul adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana ce se incorporeaza tot ,avem grija sa nu scada volumul albusului

se coc intr-un aparat special de goffre timp de 3-4 min

se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)din aceasta compozitie ies cam 14 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (5)

Sylvia 1

02.06.2010, 16:15

Excelent arata si minunatata poza ai !!!! Excelent cavaler elegant

Gouda 1

24.09.2010, 13:06

Ador gofrele

jolygina 1

04.09.2011, 16:12

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu mere si aluat turnat