Gogoasa floare

de artyandra in Dulciuri, 14 Sep 2014 | 2972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 250 gr faina
  • 125 ml lapte
  • 1/2 plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie sau portocala
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru servit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoasa floare:

Se amesteca oua cu zaharul si se bat putin. Se adauga laptele, zaharul vanilat, faina, praful de copt si coaja rasa de citrice, dupa gust. Intr-un vas adanc se pune uleiul la incins si cu lingurita se iau mici bucati de aluat carer se elibereaza in ulei incins. Pe masura ce se prajesc se scot pe servetele si se presara cu zahar pudra.

 

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoasa floare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crofne banatene