Gogosari in bulion

de trifadalia in Muraturi, 24 Aug 2018 | 15501 vizualizari

 

Sosul care se formeaza are un gust deosebit, iar gogosarii gust special. 
Foarte repede de facut. 

 

INGREDIENTE

  • 5 kilograme de gogosari
  • 500 ml ulei
  • 500 grame zahar
  • 500 ml otet
  • 10 buc foi de dafin
  • 3 linguri sare
  • 1 pacahet 17 grame de boabe de piper
  • 1 pachet de 15 gr boabe de mustar
  • 800 ml bulion
  • salicil
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in bulion:

Se spala gogosarii si se taie fidelute. Ingredientele se pun intr-o oala la fiert. 

Cand clocoteste, se pun gogosarii taiati si se lasa 10 minute sa fiarba, amestecand si intorcandu-i de jos in sus. Se scot cu o paleta intr-un castron si se asaza in borcane. Sosul obtinut se toarna apoi peste ei in borcan, se pun capacele si se lasa in patura pana se racesc.

Reci se asaza in camara. 

TIPS-URI

1

Aceste muraturi se pot servi langa aperitive, dar si langa fripturi din orice fel de carne si gatite in moduri diferite. Este ideala chiar si la o tocana de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza