Gogosari in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 7908 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.09.2010, 18:19

buniiiiii...revin cu furcile

ionix 1

20.09.2010, 18:34

deci gogosarii ii lasi in zeama aia cu otet 24 de ore??? nu fierbi nici tu? foarte interesanta reteta

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 18:36

da ionix si sunt foarte buni,am facut si anul trecut

ionix 1

20.09.2010, 18:38

misto... eu i-am pus deja dar as pune si dupa reteta ta cativa de proba, sa vad cum ies... depui mai putina munca si eviti riscul producerii unor accidente, gen oparit

Pasiune pentru bucatarie 1

20.09.2010, 18:39

yafa 1

20.09.2010, 20:47

Tare frumoase sunt borcanelele tale, la mine gogosarii sunt marfa de contrabanda

lia maria 1

21.09.2010, 10:58

deliciosi

Miha 1

21.09.2010, 11:18

Imi plac gogosarii in otet! Dar pentru cat mancam noi ne da bunica. Da stiu...sunt o lenesa.

laura 1

21.09.2010, 17:36

cata gogosari trebuie sa cumpar pentru un borcan de 3 litri? merci

Laly 1

21.09.2010, 17:47

Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi

Pasiune pentru bucatarie 1

21.09.2010, 20:13

4-4,5 kg

Corinuta 1

26.09.2010, 00:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de fasole boabe