Gogosari umpluti

de lucy2002 in Porc, 18 Sep 2019 | 5129 vizualizari

 

O reteta foarte usoara si rapida as putea spune, datorita faptului ca, carnea este aproape facuta inainte de a umple gogosarii si nu necesita foarte mult timp de fierbere.

 

INGREDIENTE

  • 8 gogosari
  • 350 gr pulpa de porc tocata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o cescuta de orez
  • 100 ml ulei
  • boia ardei dulce
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 250 ml suc de rosii
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti:

Spalam gogosarii si le scoatem cu atentie cotorul cu seminte.

Ceapa curatata si tocata marunt se pune la inmuiat in uleiul ferbinte, adaugam morcovul dat pe razatoarea mica si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Adaugam carnea tocata si orezul spalat si amestecam lasand pe foc mic pana carnea este aproape facuta. Potrivim de sare, piper, cimbru, boia dupa gust. Umplem gogosarii si ii asezam intr-o cratita, completam cu suc de rosii si apa si lasam la foc pana cand orezul este facut.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos de rosii sau cu samantana dar sunt foarte buni chiar fara nici un sos

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

oanapl 1

18.09.2019, 16:48

Delicioasi!

lucy2002 1

19.09.2019, 13:41

Mulțumesc!

Rocsi 1

22.09.2019, 20:30

Sunt foarte buni gogosarii umpluti. Au o aroma aparte fata de ardeii galbeni umpluti!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]