Gogoşari umpluţi cu carne

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2012 | 4536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocată amestec
  • 8 - 10 gogoşari
  • 150 g orez
  • mărar
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • pastă de tomate
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşari umpluţi cu carne:

Carnea se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu orezul spălat şi bine scurs, cu sare, piper şi mărar.

Gogoşarii se curăţă de seminţe , se spală şi se lasă la scurs.

Se umplu cu carnea preparată şi apoi se pun într-un vas cu apă cât să îi acopere. Se dau la cuptor şi se mai adaugă apă sau supă daca mai scade până cand sunt aproape gata, apoi se poate adăuga şi pasta de tomate, sare şi piper după gust. Se mai lasă să scadă sosul şi sunt buni de servit cu smântână sau iaurt.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşari umpluţi cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:38

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:13

ce minunatie!

elucubratiiculinare 1

24.09.2012, 19:56

mai buni decat ardeii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]