Gogosele cu dovlecel si smantana

de Constelatialeu in Dulciuri, 6 Iul 2016 | 8379 vizualizari

 

Din categoria ''suna telefonul... sunteti acasa, ca venim pe la voi''...si uite asa am incropit ceva dulce, haleala aveam.....

 

INGREDIENTE

  • cca 380 g dovlecel ras si stors
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri pline cu smantana cu peste 40% grasime
  • cca 400 g faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • gem de caise
  • dulceata de zmeura
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu dovlecel si smantana:

Se rade dovlecelul, se stoarce de zeama. Intr-un castron se pune dovlecelul ras, se adauga sarea, ouale, zaharul si smantana si se amesteca bine, apoi se adauga faina si se omogenizeaza. Se pune uleiul in tigaie si se lasa la incins, apoi cu ajutorul unei lingure luam din compozitie si punem in uleiul incins, lasam sa se rumeneasca pe o parte si intoarcem pe partea cealalta. Se scot gogosele pe un servet sa se absoarba surplusul de ulei, se servesc asa simple sau cu gem de caise, dulceata de zmeura sau oricare gem sau dulceata preferati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu dovlecel si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

11.07.2016, 13:11

interesant

dantes 1

22.07.2016, 06:44

Bune!

Panacris 1

28.06.2022, 12:59

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete din faina integrala