Gogosele din cartofi

de Laly in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2010 | 13154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 100 gr branza telemea
  • 2 oua
  • 5 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele din cartofi:

Se fierb cartofii in coaja,se curata apoi se paseaza ca pentru piure.

Se amesteca cu ouale,faina si branza.Se condimenteaza dupa gust.Se framanta pana se omogenizeaza bine compozitia.

Se formeaza bilute care se prajesc in ulei incins.Se scot pe hartie absorbanta.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]