Gogosele fragede

de vero_closca in Dulciuri, 13 Mai 2010 | 12308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g faina alba
  • 200 ml lapte
  • 30 g drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 1 praf de sare
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra vanilat pt pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele fragede:

Se amesteca drojdia cu mierea si cateva linguri de lapte caldut si 2-3 linguri de faina.lasi maiaua sa creasca la cald,timp de 20 minute. Cerni faina intr-un castron si in mijloc pui maiaua,oul,restul de lapte in care ai dizolvat zaharul si sarea. Framanti aluatul,adaugand treptat untul si uleiul.

Lasi sa creasca timp de o ora. Intinzi aluatul intr-o foaie de 1 cm si cu ajutorul unui pahar decupezi cercuri. Lasi gogosile sa creasca putin pe planseta apoi le prajesti in ulei incins pe ambele parti.Le scoti pe hartie absorbanta,apoi le pudrezi cu zahar vanilat.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din foi cu bulion