Gogosi cu branza

de Irina in Dulciuri, 26 Apr 2015 | 7564 vizualizari

 

Din cateva ingrediente si intr-un timp cat se poate de scurt am pregatit niste gogosi delicioase pentru cina.

 

INGREDIENTE

  •  250 g crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 ou
  • 1 lingurita praf de copt
  • 3-4 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar brun
  • ulei pentru prajit gogosile
  • zahar pudra pentu decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza:

 Prea multe nu am de explicat, decat ca am amestecat ingredientele, adaugandu-le intr-un castron. :)

Am luat cu lingura din aluatul format si am pus in uleiul incins gogoselele formate. Le-am intors cu grija pe ambele parti, avand grija sa nu le rumenesc prea tare. 

Nu am facut o cantitate prea mare, fiind prima incercare de acest gen, asa ca mi-au iesit vreo 10-12 gogosele, cu un gust asemanator papanasilor moldovenesti. Eu doar i-am pudrat cu zahar, dar ii puteti servi si cu o dulceata daca doriti.

Au mers de minune alaturi de un ceai de plante. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

27.04.2015, 10:43

ce pofta mi-ai facut de gogosi..

Valclaudia 1

03.05.2015, 07:35

le voi incerca si eu! Arata super!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte