Aluat-se cerne faina intr-un vas mai mare si amesteca cu sare si zahar, se face gaura in mijloc si adaugam ouale batute putin cu furculita, drojdia dizolvata in putina apa calduta. Incepem sa framantam adaugand treptat iaurtul si daca mai este nevoie adaugam apa calduta. La final framantam cu uleiul coca, acoperim si lasam la dospit cca 1 ora intr-un loc calduros.
Crema-Amestecam faina cu cacao, zaharul si putin lapte, restul il punem la fiert si cand incepe sa fiarba adaugam amestecul de faina si amestecam continuu pana se ingroasa ca o budinca. Luam de pe foc si adaugam untul, amestecam bine si acoperim cu folie alimentara si lasam sa se raceasca foarte bine.
Intindem coca intr-o foaie subtire si taiem dtreptunghiuri, in mijloc adaugam 1 lingura de crema si impaturim aluatul.
Prajim in baie de ulei incalzit pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant.
1
Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei,