Gogoşi cu gem de post

de botcrina in Dulciuri, 9 Mar 2012 | 6671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg făină
  • 1 linguriţă zahăr
  • 1 cub drojdie
  • 1 cub margarină
  • 1 linguriţă coajă rasă de portocală
  • apă călduţă
  • gem pentru umplutură
  • 200 g zahăr tos pentru pudrat gogoşii
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoşi cu gem de post:

Într-un vas adânc punem făina şi facem o scobitură  la mijloc, în care fărâmiţăm drojdia, punem o linguriţă de zahăr şi puţină apă călduţă, apoi lăsăm să crească.

Când a crescut maiaua, adăugăm şi celelalte ingrediente până obţinem un aluat potrivit, pe care îl lăsăm la dospit.

Întindem o foaie din aluat umplem până la jumătate cu gem, după care împăturim peste partea umplută cealaltă parte ne umplută. 

Decupăm gogoşile cu un pahar, si le coacem în ulei încins, iar când s-au răcit le pudrăm cu zahăr tos sau zahăr pudră.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoşi cu gem de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

10.03.2012, 16:56

de mult nu am mai mancat gogosele

mamaieelena 1

12.03.2012, 13:28

mellek_crys 1

08.04.2012, 22:33

super bune...si eu am incercat ieri si au iesit grozave

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]