ceva dulce si dragalas...pentru fiecare bucataras!
Aluat:
Glazura:
Punem faina intr-un bol, facem o gaura in mijloc in care adaugam ouale, laptele putin caldut, drojdia, iaurtul, esenta de vanilie, 150 gr zahar, sare. Facem aluatul, il lasam sa creasca iar intre timp pregatim glazura de ciocolata.
Punem intr-o craticioara cele 5 lg de finetti, 1 lingura de unt si 2 linguri de apa si dam la foc mic...apoi amestecam bine cam 2-3 minute si dam la o parte sa se raceasca.
Dupa ce aluatul a crescut, il intindem pe o planseta tapetata cu faina si facem formele cu paharul. Eu le-am facut cu gaura, iar ca sa-mi iasa forma am taiat cu un capac de la o sticla normala:P (ca in imagine).
La sfarsit le dam prin zahar pudra, apoi adaugam glazura peste ele si bombonelele colorate.
Va poftesc la o gogoasa...si un pahar de lapte inclus in meniu.
Sper sa va placa:D