Gogosi inelus

de robert_b in Dulciuri, 12 Iul 2014 | 3897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 1 kg. faina
  • 250 gr. zahar
  • sare
  • 400 ml. lapte
  • o jumatate pahar cu ulei
  • coaja de la la o lamaie
  • esenta de rom
  • Decor:
  • zahar pudra
  • menta.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi inelus:

Se dizolva drojdia in lapte caldut,apoi se adauga restul ingredientelor si se amesteca.Se lasa la dospit 1h.Se intinde aluatul si se formeaza cercuri cu ajutorul unui pahar.La mijloc se decupeaza cu un pahar mai mic.Se mai lasa 15 min. la dospit,si se prajesc in ulei incins.Se servesc cu zahar pudra sau cu fructe de sezon.

TIPS-URI

1

Se pot praji si in untura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi inelus" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

mirela0911 1

13.07.2014, 12:45

Mai ai? Vreau si eu!

Rocsi 1

13.07.2014, 19:53

Foarte bune sunt. Vreau si eu!

MOKUSKA 1

14.07.2014, 11:02

Ce bunatate de gogosele! Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post cu suc de portocale