Gogosi umplute

de mimmi in Dulciuri, 4 Apr 2011 | 13912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou ,
  • 250 g faina ,
  • 1 lingurita drojdie praf,
  • 60 ml lapte ,
  • 3 linguri zahar ,
  • 1 varf de lingurita sare ,
  • 1 lingura ulei ,
  • coaja rasa portocala ,
  • ulei pentru prajit ,
  • zahar pudra ,
  • Diverse umpluturi : Gem,Nutella,budinci etc..
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute:

Intr-un bol mai mare amestecam:faina,drojdia,oul,laptele,zaharul,sare,1 lingura ulei,coaja rasa de la portocala.

Framantam bine aluatul pana se dezlipeste de pe maini (daca mai trebuie mai adaugam lapte).

Lasam aluatul la dospit cca 1 ora,1 ora jumate.

Intindem foaie din aluat de 2-3 mm,taiem cerculete si le mai lasam la dospit 15 minute.

Prajim gogosile in ulei incins pe ambele parti si le dam prin zahar pudra.

Umplem gogosile cu diferite umpluturi dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi austriece umplute cu marmelada