Gogosi umplute cu pateu de linte

de alilianaa in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 4360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • linte- 200 g
  • 2 fire de ceapa verde
  • un fir de usturoi verde
  • 150 g ulei de masline
  • sare
  • gogosi din aluat fraged ( din comert)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu pateu de linte:

Lintea de pune la fiert cu sare. Dupa ce a fiert (nu mai mult de juma de ora), se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa. 

Ceapa si usturoiul verde se toaca marunt. Se pun impreuna in blender si se maruntesc vartos. Se adauga ulei si sare dupa gust. 

Gogoselele: cu un pahar de marime potrivita se fac rondele de aluat si se pun la copt in cuptor pentru 15 minute. 

Cand acestea sunt gata, se scot, se taie la mijloc cu un cutit ( se fac capacele). Se umple cu pateul de linte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu pateu de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:33

Mama Mama...super...si mie imi place mult pateul de linte...o sa pun si reteta mea intr-o zi...place mult!

alilianaa 1

26.04.2013, 16:27

Cu drag,

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu chimen si boia afumata