Gordon bleu

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 28 Mar 2010 | 6983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de porc ( preferinta sotului meu)
  • cascaval
  • sunca presata
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

se taie carnea ca pt snitele, se bate usor, apoi se condimenteaza.

se taie cascavalul felii.

in fiecare felie de carne se aseaza sunculita si casvalul si se ruleaza frumos, le prindem cu scobitori pt a nu se desface.

intr-un caston batem ouale cu putina sare, piper si boia si dam rulourile prin el, dupa care prin faina si le punem la prajit  in tigaia incinsa cu ulei.

TIPS-URI

1

de obicei se foloseste piept de pui, insa eu am folosit carne de porc, deorece sotul meu este inebunit dupa aceasta cane, pe care eu nu pre o suport :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 10:13

sunt tare bune,mancam mereu asa ceva,asa e cu denumirea se numesc Cordon bleu

Lau 1

21.03.2011, 10:20

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 12:02

multumesc fetele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu carne de porc