Gordon bleu

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 28 Mar 2010 | 7681 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata carne de porc ( preferinta sotului meu)
  • cascaval
  • sunca presata
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • scobitori
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu:

se taie carnea ca pt snitele, se bate usor, apoi se condimenteaza.

se taie cascavalul felii.

in fiecare felie de carne se aseaza sunculita si casvalul si se ruleaza frumos, le prindem cu scobitori pt a nu se desface.

intr-un caston batem ouale cu putina sare, piper si boia si dam rulourile prin el, dupa care prin faina si le punem la prajit  in tigaia incinsa cu ulei.

TIPS-URI

1

de obicei se foloseste piept de pui, insa eu am folosit carne de porc, deorece sotul meu este inebunit dupa aceasta cane, pe care eu nu pre o suport :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Ligia Bxl 1

21.03.2011, 10:13

sunt tare bune,mancam mereu asa ceva,asa e cu denumirea se numesc Cordon bleu

Lau 1

21.03.2011, 10:20

Dana Cristea - pusikmea 1

21.03.2011, 12:02

multumesc fetele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]