Pranzul este gata in mai putin de o ora.
Pentru inceput facem o marinata din:sare,piper,1 lingura ulei de masline,oregano,rozmarin ,1 lingura zeama de lamaie,1lingura zeama de portocala si punem pentru 10-15 minute goujonettele de somon la marinat.
Acum ne ocupam de ciuperci.Le spalam,taiem feliute si le punem intr-un wook impreuna cu o lingura ulei de masline.Sotam ciupercile cateva minute(nu mai mult de 5minute),oprim focul si le condimentam cu sare si piper.Cand s-au racit turnam deasupra un sos facut din ;3 catei de usturoi pisati,ulei de masline,zeama de lamaie.
Goujonette de somon l-am facut in tigaia Dry Cooker.Am incins tigaia si am pus somonul.Toata operatia a durat mai putin de 6 minute.
Se pot aseza pe o farfurie sau separat.
Trebuie sa va spun ca masura la condinente a fost cat am luat intre degetul mare si aratator.
Trebuie sa va spun ca este delicios.