Gratar de pui cu sote de morcovi

de oana_d in Pui, 19 Noi 2010 | 5217 vizualizari

 

Se serveste ca fel principal, cu sala de sezon.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 4-5 morcovi mari
  • 2 cepe
  • sare, piper
  • arome pt pui
  • patrunjel verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de pui cu sote de morcovi:

Morcovii se spala si se curata apoi se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei impreuna cu morcovii. Dupa ce devine usor aurie, se adauga un pahar de apa, sare sau delikat si se lasa la fiert la foc potrivit 20-30 de minute, pana se inmoaie morcovul si pana scade zeama.

Intre timp pieptul de pui se spala, se portioneaza, se bate cu batatorul din lemn si se pregateste la gratar, cu sare si piper sau orice alte arome folositi pentru pui. 

Se presara patrunjel verde in farfurie si se serveste cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de pui cu sote de morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
VIDEO: Cum sa prepari pui cu curry in 10 minute