Gratar Delimano

de Valclaudia in Porc, 12 Mai 2018 | 3444 vizualizari

 

De curand am achizitionat gratarul electric de la Delimano iar azi i-am facut proba :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola mici din porc/vita
  • 1 kg pulpa de porc
  • condiment pentru gratar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar Delimano:

Am taiat carnea de porc in felii potrivite ca grosime.

Am asezat gratarul pe o masuta in curte in apropierea unei prize.

Am conectat gratarul la sursa de curent, am setat aparatul pe mediu spre maxim, am lasat 1 minut sa se incinga, apoi am asezat feliile de carne.

A presarat condimentul de gratar dupa gust, apoi am asteptat sa se patrunda carnea pe o parte, dupa care am intors feliile de carne pe cealalta parte, am condimentat si am repetat asteptarea ;)

Dupa ce carnea a fost suficient de patrunsa, am asezat felile intr-un castron din inox, le-am acoperit si am prajit si micii pe acelasi gratar pana s-au rumenit bine, asa cum ii preferam.

Carnea si micii nu au acel gust pronuntat de fum, dar sunt tare incantata de aparat... vi-l recomand!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar Delimano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (14)

miki_a 1

14.05.2018, 19:36

Îmmmm....yammi yam!!!

xana 1

16.05.2018, 19:45

oanapl 1

19.05.2018, 23:14

Yami! Ce bun este!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun