Gratarele de cartofi rasi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 6149 vizualizari

 

O altfel de garnitura din cartofi usor de preparat, si...delicioasa...merge perfect alaturi de un piept de pui la gratar sau un somon pe sare la cuptor...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • unt pentru prajit( in jur de 70 gr)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratarele de cartofi rasi:

Cartofii se curata , se spala si se dau pe razatoare. Se amesteca cu patrunjelul tocat, se potrivesc de sare si piper.

 Intr-o tigaie se topeste untul si apoi se da focul mai mare.

Se pune cu lingura cate o gramajoara de cartofi si apoi se preseaza putin cu dosul lingurii adunandu-se si marginile.

Se rumenesc in jur de 3 minute pe fiecare parte. Se scot cu grija cu o paleta si se tin la cald pana se servesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratarele de cartofi rasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

kamy 1

15.05.2011, 20:20

si eu fac da si cu ou

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:36

bun bun

Bucataras Medi 1

16.05.2011, 13:01

daaaaaaaaaaaaa, am facut si eu ceva in genul asta................foarte buni.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]