Gratin de cartofi si pastarnac

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2018 | 2788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame cartofi rosii
  • 2 bucati pastranac
  • cateva crengute cimbru proaspat
  • 150 grame branza Gouda (se poate folosi si cascaval)
  • 200 ml smantana
  • sare, piper
  • 2 oua
  • 20 grame unt
  • 1 crenguta rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de cartofi si pastarnac:

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Cartofii si pastarnacul se taie felii subtiri. Se amesteca smanatana cu ouale, sare si piper. 

Intr-un vas pentru cuptor uns cu unt, se asaza in straturi alternand cartofii si pastarnacul, iar intre ele 3-4 linguri de smantana, frunze de cimbru, putin unt, sare si piper. La final, se adauga branza rasa si se coace pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 40 de minute. 

Se presara cu frunze de rozmarin si se lasa putin la racit inainte de a fi servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de cartofi si pastarnac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

kytz 1

23.04.2018, 05:40

Yammi!

-Licurici- 1

23.04.2018, 11:06

Rocsi 1

23.04.2018, 20:34

Ce gustosi trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]