Gratin de primavara cu spanac si cas

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 3093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr spanac
  • 250 gr cas
  • 1 ou
  • 1 conserva rosii in bulion
  • 2 cepe verzi
  • 1 bucata gratar de curcan
  • 50 gr branza
  • sare
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de primavara cu spanac si cas:

Spanacul l-am spalat foarte bine si l-am pus in apa clocotita l-am fiert pentru cateva minute. Am stors bine spanacul, l-am tocat, apoi l-am amestecat cu un ou si putin sare.

Intr-o tava de yena am pus putin ulei si am uns bine vasul. Am asezat in tava mai multe straturi de legume in ordinea urmatoare: -1/2 din spanacul tocat -1/2 din cas maruntit - conserva de rosii -gratarul taiat bucatele mici -1/2 din spanac amestecat cu ceapa -restul de cas maruntit Am dat la cuptor la 170 de grade Celsius pentru aproximativ 1 ora.

Inainte de a scoate tava din cuptor am presarat branza razuita. Am servit alaturi de gratar frecat cu putin usturoi, piper si sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de primavara cu spanac si cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si carne tocata.