Greta Garbo_reteta anii90

de ralu_ca in Prajituri, 7 Feb 2013 | 5262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • 3 galbenusuri
  • 1 pachet margarina
  • 2 linguri untura topita
  • drojdie cat o nuca
  • 1 pachet praf de copt
  • sare
  • esenta vanilie
  • smantana ( 250 g )
  • gem caise, piersici
  • nuca macinata ( 1 castron )
  • 1 pachet glazura de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Greta Garbo_reteta anii90:

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu margarina, untura, adaugam drojdia si praful de copt stins in putin otet, sare, esenta de vanilie, faina, iar la sfarsit punem smantana atat cat sa se lege aluatul, dupa care nu mai adaugam faina,  formandu-se o coca.

Aceasta coca se imparte in 3 si se fac 3 foi. In tava  in care am pus hartie de copt incepem sa punem o foaie, deasupra se presara cu gem, nuca macinata si zahar, apoi iar foaie si gem si nuca si zahar, la final foaie. Se introduce la cuptor la foc potrivit.

Dupa ce s-a copt se toarna deasupra glazura de ciocolata.

Se taie si se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Greta Garbo_reteta anii90" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Lau 1

07.02.2013, 22:54

babi5 1

08.02.2013, 09:02

Am si eu reteta este foarte buna a mea se chiama RADIO MESPAIS dar aceias este ..

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]