Greta Garbo_reteta anii90

de ralu_ca in Prajituri, 7 Feb 2013 | 4838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • 3 galbenusuri
  • 1 pachet margarina
  • 2 linguri untura topita
  • drojdie cat o nuca
  • 1 pachet praf de copt
  • sare
  • esenta vanilie
  • smantana ( 250 g )
  • gem caise, piersici
  • nuca macinata ( 1 castron )
  • 1 pachet glazura de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Greta Garbo_reteta anii90:

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu margarina, untura, adaugam drojdia si praful de copt stins in putin otet, sare, esenta de vanilie, faina, iar la sfarsit punem smantana atat cat sa se lege aluatul, dupa care nu mai adaugam faina,  formandu-se o coca.

Aceasta coca se imparte in 3 si se fac 3 foi. In tava  in care am pus hartie de copt incepem sa punem o foaie, deasupra se presara cu gem, nuca macinata si zahar, apoi iar foaie si gem si nuca si zahar, la final foaie. Se introduce la cuptor la foc potrivit.

Dupa ce s-a copt se toarna deasupra glazura de ciocolata.

Se taie si se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Greta Garbo_reteta anii90" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Lau 1

07.02.2013, 22:54

babi5 1

08.02.2013, 09:02

Am si eu reteta este foarte buna a mea se chiama RADIO MESPAIS dar aceias este ..

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu zmeura