Gris cu lapte si cacao

de ramo_cata in Dulciuri, 23 Mai 2010 | 9782 vizualizari

 

ceva rapid si ff bun...la insistentele sotului ca vrea ceva dulce care sa se faca rapiiiid..l-am intrebat vrei gris???nuuuu..fidea cu lapte ???nuuu..gogosi?nuuuu..clatite??nuuu...eii am zis bine..lasa ca fac eu ceva si ai sa vezi ca-ti place..am intrat in bucatarie si am inceput sa vad ...am aia,aia si aia ..hai sa inventez:)

 

INGREDIENTE

  • 800ml lapte
  • 2 oua
  • 8linguri gris
  • 10 linguri zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 5linguri cacao
  • 50 gr unt
  • esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si cacao:

Am pus laptele la fiert.Am batut ouale,am adaugat grisul,zaharul,zaharul vanilat,cacaoa ..aceasta compozitie am adaugat-o in laptele  pus la foc..mestecand cu telul sa nu se faca cocoloase...Am fiert cam 10 minute-15 minute ,mestecand in continuu..spre final am adaugat untul si esenta de rom...

Mi-au iesit cam 2 boluri,unul mai mic(cel din poza) si unul mai mare...

Pe cel mic l-am ornat cu dulceata de visine..un deliciu!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si cacao" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nadina73 1

24.05.2010, 00:06

cu ou nu am facut dar suna bine am pus si furcile 5 la numar si noua ne place grisu

ramo_cata 1

24.05.2010, 16:43

nadina multumesc pt furculitea fost tare bun

nadina73 1

25.05.2010, 00:31

te cred si noua ne place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]