Guguluf

de Ligia Bxl in Prajituri, 30 Noi 2010 | 5580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr de zahar
  • 10 linguri de ulei
  • un pachetel de drojdie de patiserie sau 1 plic de praf de copt
  • un varf de cutit de sare
  • cirese sau visine dintr-un borcan de compot
  • faina cat cuprinde
  • ciocolata alba si neagra ptr ornat

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf:

Daca folositi drojdie se desface inainte in putin lapte.Se bat albusurile,apoi se adauga zaharul,uleiul,galbenusurile,sarea.Se pune praful de copt si faina cat cuprinde sa fie o coca nici prea moale nici prea tare.Puneti in forma jumatate din compozitie apoi puneti ciresele sau visinele si apoi se da la cuptor.Daca folositi drojdie se pune compozitia la crescut si apoi se coace in cuptor.Se poate face acest guguluf si cu alte feluri de ingrediente stafide,nuci,alune,diferite fructe coacaze, struguri,piersici etc.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese si crema mascarpone