Guguluf cu coacaze,afine si lamaie

de diaconta in Prajituri, 19 Sep 2010 | 6971 vizualizari

 

M-am gandit sa inaugurez forma de guguluf recent achizitionata.

 

INGREDIENTE

  • 20 gr unt
  • 5 oua
  • 150 gr iaurt gras
  • 350 gr faina
  • 250 gr zahar pudra
  • vanilie
  • lamaie,limeta,coacaze rosii,afine,visine din compot
  • 1 praf de copt

Pentru glazura:

  • 1 albus,
  • 200gr zahar pudra,
  • zeama de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu coacaze,afine si lamaie:

Untul se freaca spuma cu zaharul pudra.Se adauga pe rand ouale (doar un albus il pastram pentru glazura)avand grija sa-l incorporam pe fiecare bine inainte de a-l adauga pe urmatorul.Punem iaurtul si faina.Adaugam aromele : vanilie,coaja de lamaie si limeta.

Praful de copt il stingem cu zeama de la o lamaie si il adaugam in compozitie.

Fructele le amestecam in aluat si punem totul in forma unsa si tapetata cu faina.

Se pune la cuptor pentru 45 de minute.

Pentru glazura se bate albusul spuma, zaharul pudra se amesteca cu zeama de lamaie.Zaharul se va adauga la albus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu coacaze,afine si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Ligia Bxl 1

22.02.2011, 19:02

pai nu stiu cred ca-l pastra doar ptr ea bunatatea asta,la pitit cand nu eram noi acasa

aziz 1

22.02.2011, 19:06

cum sa fie glazura asta e lichida ca la amandine?

diaconta 1

22.02.2011, 19:12

v-am priiiiiiins ,deci nu erati atente,acu' gata e istorie deja Mona,glazura se usuca dupa ce sta la frigider

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]