Guguluf de cacao

de Panacris in Prajituri, 9 Ian 2012 | 6305 vizualizari

 

Un dulce savurat de intreaga familie!

 

INGREDIENTE

  • oua 8 bucati
  • ulei de floarea soarelui 1 cana
  • zahar tos 2 cani 
  • faina alba 2 cani si jumatate
  • praf de copt 1 plic
  • zahar vanilinat 1 plic
  • coaja si zeama de lamaie
  • cacao 4 linguri
  • glazura de ciocolata
  • esenta de portocale
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf de cacao:

Ouale se bat spuma cu zaharul,  zaharul vanilinat si un praf de sare. Se adauga treptat uleiul amestecand energic. Se incorporeaza usor faina, cacaua, praful de copt, esenta de portocale, coaja si zeama de lamaie, amestecandu-se usor. Se tapeteaza o forma de guguluf cu unt si faina, se rastoarna compozitia in forma si se lasa la copt in cuptorul preincalzit,  cca. 40-45 de minute, la foc mic. Se orneaza cu glazura de ciocolata si zahar pudra dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]