Gulas cu carne de vitel

de lili in Vita, 3 Iul 2010 | 5286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 cepe,
  •  3-4 cartofi, 
  • 500 g carne de vitel,
  • ulei, 
  • bulion sau 2 rosii,
  • condimente (boia de ardeu iute,boia dulce, sare, piper vegeta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de vitel:

Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita se adauga carnea taiata bucatele, sare, piper dupa gust. Cand scade se mai adauga apa cat sa acopere carnea. Carnea se caleste la foc mic timp indelungat (cel putin 30 de minute).
Cand carnea este frageda se adauga bulionul si cartofii taiati bucati cam de doua ori mai mari decat bucatelele de carne. Se adauga boiaua si se mai da un clocot.Pofta buna!
 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca pe pat de cartofi si dovlecei