Gulas cu carne de vitel

de lili in Vita, 3 Iul 2010 | 4980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  4 cepe,
  •  3-4 cartofi, 
  • 500 g carne de vitel,
  • ulei, 
  • bulion sau 2 rosii,
  • condimente (boia de ardeu iute,boia dulce, sare, piper vegeta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de vitel:

Intr-o oala se caleste ceapa tocata marunt. Cand ceapa este calita se adauga carnea taiata bucatele, sare, piper dupa gust. Cand scade se mai adauga apa cat sa acopere carnea. Carnea se caleste la foc mic timp indelungat (cel putin 30 de minute).
Cand carnea este frageda se adauga bulionul si cartofii taiati bucati cam de doua ori mai mari decat bucatelele de carne. Se adauga boiaua si se mai da un clocot.Pofta buna!
 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”