Gulas cu ficat de vita

de Bya Ralu in Ficat, 26 Apr 2012 | 6805 vizualizari

 

este o reteta pe care am gasit-o in revista "click pentru femei" si mi-a placut mult cum arata,si am decis sa o fac,dar cu mici schimbari,am facut-o in felul meu!adevarul e ca este foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat vita
  • 250 ml lapte dulce
  • 1ceapa,1 morcov,1 ardei gras
  • 3-4 ciuperci
  • 2 catei usturoi
  • ulei masline
  • 150 ml vin alb
  • 2 linguri pasta bulion
  • cimbru,busuioc,patrunjel verde,sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu ficat de vita:

Se taie ficatul bucati mici, se acopera cu lapte si se lasa cca 30 minute.

Separat se curata legumele, se clatesc si se taie felii subtiri sau cubulete si se calesc in ulei. Se stinge cu vinul alb, se adauga si usturoiul pisat si condimentele. Se adauga si ficatul, se mai pune apa sa acopere si se lasa la fiert 30 minute. La sfarsit se adauga bulionul si patrunjelul verde.

Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu ficat de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

27.04.2012, 13:19

mamaieelena 1

27.04.2012, 14:30

gustos si arata bine

Bya Ralu 1

27.04.2012, 15:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat