Gulas de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 11 Apr 2010 | 9267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g muschi de porc(fara grasime)
  • -6 cartofi medii
  • -2 cepe mari sau 4 mici
  • -2 ardei
  • -1 lingurita boia de ardei dulce
  • -delikat
  • -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii
  • -1 ligura faina
  • -patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc:

Carnea se feliaza,se bate putin cu ciocanul pt snitel si se condimenteaza.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti si cand sunt gata se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin.

Se adauga si ardeiul tocat,pasta de tomate dizolvata in apa/sucul de rosii,boiaua,delikatul si apa(cat sa acopere totul).Se lasa la fiert 10 min si apoi se adauga cartofii taiati in sferturi sau cubulete(dupa preferinta),se pune capacul si se lasa la fiert 20-30 min pana fierb cartofii.

Cand este gata se amesteca o lingura de faina cu 2 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu.Se ia de pe foc si se serveste cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica de porc cu cartofi la tava reteta gustoasa de friptura