Gulaş de porc cu ardei

de madi_marin in Porc, 8 Dec 2013 | 11515 vizualizari

 

Am folosit Multicookerul pentru această reţetă, pentru că m-am gândit că l-am cam lăsat să se odihnească. Nu că aragazul ar fi mers mai mult în ultima vreme….

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei gras mare
  • câţiva căţei de usturoi
  • 1 conservă de roşii cubuleţe
  • 2 linguri pastă de tomate
  • boia dulce
  • boia iute
  • praf de chimen
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulaş de porc cu ardei:

Se toacă cepele şi usturoiul,după gust, şi se pun la călit în cuva aparatului cu puţin ulei, selectând funcţia FRY.

Se adaugă apoi cubuleţele de carne şi se călesc împreună până ce carnea şi-a schimbat culoarea.

Se adaugă apă şi se selectează funcţia BOIL. Se lasă să fiarbă, adăugând apă dacă mai e nevoie.

După 30 de minute se testează carnea dacă e aproape fiartă. Se adaugă ardeiul tăiat  cubuleţe, conserva de roşii,  pasta de toamte, boiaua dulce şi picantă, chimenul, un praf de sare şi piper dacă mai e nevoie. Se lasă să fiarbă împreună şi să scadă sosul.

Se serveşte gulaşul cu paste fierte sau altă garnitură la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulaş de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat