Gulas de porc cu fasole galbena pastai

de Tabita _ in Porc, 27 Apr 2013 | 8858 vizualizari

 

O mancare plina de savoare, potrivita pentru un pranz in famile. Sper sa o incercati si voi. L-am avut ca ajutor pe baiatul meu de 2 ani jumate. Mi-a curatat ceapa si usturoiul. :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne de porc
  • 1 borban de 720 g fasole galbena pastai
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu fasole galbena pastai:

Se toaca ceapa si se caleste putin pana devine sticloasa.

Apoi se adauga apa, fasolea si putina vegeta.

Cand fasolea este aproape gata se adauga pasta de tomate. 

La final se adauga usturoiul tocat marunt si verdeturile. Apoi se stinge focul.

Separat carnea se taie bucatele mici de 1-2 cm, morcovii rondele si radacina de patrunjel cubulete. 

Carnea se pune in tigaia incinsa se lasa pana isi schimba culoarea, se patrunde putin si se evapora apa.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se adauga morcovii si radacina de patrunjel si se mai completeaza cu apa si se lasa pana se fierbe bine carnea.

Se serveste alaturi de fasolea pastai si se presara deasupra patrunjel.

TIPS-URI

1

Se poate asezona dupa gust cu alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu fasole galbena pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]