Gulas de vita cu galusti

de Oana in Vita, 4 Oct 2010 | 15164 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

04.10.2010, 21:58

cat de apetisant

Corinuta 1

04.10.2010, 22:03

Foarte bun, noi fierbem galustile direct in gulas

kamy 1

04.10.2010, 22:13

of Doamne ce bunatate 5 f

lilik 1

04.10.2010, 22:26

Oana 1

04.10.2010, 22:32

Corina, le mai fac si in mancare direct, acum insa nu aveam nici loc si nici cum...e incomod cu vasul de lut...trebuie tinut doar in cuptor...A fost senzatie

adasev12 1

04.10.2010, 23:30

bun, f bun...dar eu o sa servesc cu vin alb....

La Ancuta 1

05.10.2010, 00:35

Foarte bine arata.

Laly 1

05.10.2010, 10:25

Ce bine arata,vreau si eu o portie

silvi0ara 1

05.10.2010, 12:30

Tare bun,vreau si eu.

elena44 1

08.10.2011, 15:52

mi ar place sa imi spuna cineva daca si cu galusti din grisi merge
eu una nu cunosc gustul unei galuste facute din faina,merci mult
reteta arata super

elena44 1

08.10.2011, 15:54

pt cei care nu sunt in tara sa stiti ca daca cautai bine prin magazine descoperiti si produsele noastre cu aproape acelasi gust ca casa
gustul de acasa nu il putem gasi nicaieri decat acasa

Oana 1

11.10.2011, 19:19

Elena, gustul galustilor cu faina este ca de taietei si sunt mai tari ca textura, nu asa pufoase ca cele cu gris. Pentru gulas nu cred ca merg facute cu gris.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de vitel