Gulyas de vitel cu galuste de cartofi

de Panacris in Vita, 11 Mar 2012 | 5000 vizualizari

 

O mancare savuroasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vitel 500 g.
  • zacusca sau ghiveci de legume din "camara" 1 borcan
  • bulion de casa 200 ml.
  • cimbru uscat
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare iodata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de vitel cu galuste de cartofi:

Carnea se spala, se curata de pileite si taie cubulete. Se pune carne in oala cu presiune, Kukta, se adauga zacusca sau ghiveciul de legume, bulionul, foia de dafin , cate boabe de piper, cimbru uscat 1/2 lingurita si un praf de sare. Se adauga cca. 1 l de apa, se inchide oala ermetic, se pun la foc iute, iar dupa ce incepe sa "fluiere" se lasa la foc mic, cca. 1 ora. 

Guyasul se serveste cu galuste din cartofi sau faina. 

Galustele de cartofi se obtin dintr/un amestec de cartofi fierti si pasati (cca. 500 g), cartofi cruzi si rasi marunt (cca. 2 bucati), oua (1-2 bucati), faina,(cca. 50 g.),  sare si piper. Se formeaza bile care se fierb in apa clocotita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de vitel cu galuste de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

Panacris 1

12.03.2012, 19:42

Multumesc de aprecieri!

babi5 1

09.02.2013, 19:42

bunaaaaaaa!!

sasha62 1

17.10.2013, 09:42

Arta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas