Hachis parmentier de post

de Sylvia in Mancaruri de post, 17 Noi 2014 | 18357 vizualizari

COMENTARII (23)

MOKUSKA 1

17.11.2014, 10:42

foarte gustos

Gherca Daniela 1

17.11.2014, 10:45

MotanLaOale 1

17.11.2014, 10:51

bun bun

Constelatialeu 1

17.11.2014, 10:56

Mi-am scalcit limba...

cristeena20 1

17.11.2014, 11:03

o reteta super buna!!

reisnaor_2006 1

17.11.2014, 11:16

simona72 1

17.11.2014, 11:17

Clar e la favo!! E genul de mancare pe care vreau sa-l incerc si sunt sigura ca imi place si nu mas satura de el...

dantes 1

17.11.2014, 11:21

Super!

Cris2711 1

17.11.2014, 12:00

super faina reteta asta

babi5 1

17.11.2014, 12:28

Un mare like

Sylvia 1

17.11.2014, 12:29

Ma bucur ca va place , sper sa o testati si sa va placa si sa o adaptati dupa gustul vostru

Sylvia 1

17.11.2014, 12:31

Cleme anumite lucruri nu poti sa le traduci iti strambi limba si gata ca daca zicea "maruntitul lui Parmentier de post " suna si mai rau ne mai frantuzim si noi eu de 8 ani incoace asta fac )

Valclaudia 1

17.11.2014, 13:30

Bunica 1

17.11.2014, 16:21

O minunăție de mancare!

Lia_ 1

17.11.2014, 20:12

salvez pt ca e cu multe tipsuri

Rocsi 1

17.11.2014, 21:02

Ce bine arata!

Geanina87 1

17.11.2014, 22:58

Arata f bine

deyutzky 1

18.11.2014, 07:08

arata super!!!

Bya Ralu 1

18.11.2014, 07:11

ce super e!la favo!

Anett 1

18.11.2014, 13:09

Super!

mihaelar63 1

19.11.2014, 02:26

interesanta reteta despre faina de orez nu stiam

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 15:21

Rahela Velicu 1

07.12.2019, 22:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta "pateu" de linte rosie