Hake la cuptor

de deliciousflavours in Peste, 27 Sep 2011 | 4828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hake (puteti folosi orice fel de peste)
  • 2-3 catei de usturoi pisat
  • Lapte
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Faina
  • Margarina
  • Busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hake la cuptor:

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat, apoi il punem la marinat in laptele amestecat cu usturoiul pisat, sarea, piperul si boiaua. Eu l-am lasat aproximativ 5 ore la marinat. Inainte sa-l pregatim, il lasam putin sa se scurga, il dam prin faina si-l asezam intr-un vas yena. Deasupra punem cubulete de margarina si busuioc. Acoperim vasul cu capac si-l introducem la cuptorul preincalzit circa 30-40 minute. Inainte de a-l scoate, indepartam capacul si-l mai lasam asa vreo 10-15 min pana devine auriu si se formeaza o crusta crocanta deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hake la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]