Hribi cu ceapa si usturoi

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 36599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hribi
  • 1 ceapa mai mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce/picanta
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu ceapa si usturoi:

Ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute se soteaza in putin ulei.Se adauga putina boia dulce (sau picanta-dupa preferinte)apoi hribii  si lasam la inabusit circa 10 min dupa care  stingem totul cu o cana cu apa.Lasam sa fiarba totul la foc potrivit, sub capac circa 30-40 min. dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust .Asezonam cu patrunjel verde.Se poate servi ca atare , ca garnitura sau cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

Sylvia 1

19.12.2010, 10:37

Medi viiiiiiiiiiiin

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 14:48

Sylvia, te assssssssssssstept cu drag....................

Ina 1

19.12.2010, 17:19

Nu ma intereseaza: mai faci o portie Vin la masa la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]