Preparati cu boia dulce din gama de produse 100% naturale de la Delikat, o mancare usoara si rapida de post
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".
Curatam hribii si ii spalam sub jet de apa rece.
Punem apa cu un catel de usturoi la foc, cand incepe sa dea in clocot, adaugam pe rand hibii si ii oparim pret de 2-3 minute.
Hribii se scot apoi intr-un ciur si se lasa la scurs si la racit.
Cand s-au mai racorit, ii taiem cubulete de marimea dorita.
Incingem uleiul de masline, adaugam hribii taiati, boabele de mustar, punem dupa gust sare si piper negru macinat.
Amestecam si lasam la sotat pana scade toata apa lasata de ciuperci.
La final adaugam o lingurita boia dulce de ardei de la Delikat, amestecam, presaram patrunjel verde proaspat tocat si putem servi.
Pofta buna!