Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami)

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 4 Apr 2012 | 10615 vizualizari

 

O mâncare specifică bucătăriei rusești.
Se poate servi ca atare sau poate constitui o garnitură la carne/pește.

 

INGREDIENTE

  • 500 g hrișcă;
  • 1 ceapă;
  • 2 legături de ceapă verde;
  • 2-3 morcovi;
  • delikat de legume;
  • zeamă de lămâie - opțional;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 1 legătură mărar;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami):

Hrișca se pune la umflat în apă fierbinte timp de câteva minute. 

Se călește ceapa în ulei încins, se adaugă morcovii rași, se condimentează, iar la final se adaugă hrișca strecurată.

Se sotează totul câteva minute și gata... 

 

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Hrișca se poate prepara termic, prin fierbere, conform instrucțiunilor de pe pachet sau se poate hidrata cu apă rece - se lasă peste noapte sau apă fierbinte - câteva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrișcă cu legume (Grechka s ovoshchami)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 12:07

bun,bun

Ina 1

10.04.2012, 22:15

nici acum n-am gatit hrisca pe care-o am...

DinDragostePentruGatit 1

10.04.2012, 22:23

Ina, ii si vine ei randul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amestec de legume cu orez prefiert