Hummus

de sebirizescu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2015 | 4956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de naut
  • 1 catel de usturoi
  • putina apa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Nautul se clateste sub jet de apa si se pune in blenderul Oster.

Se pun condimentele si usturoiul pisat.

Treptat se adauga apa in timp ce pornim blenderul la viteza a 2-a pana devine pasta.

Se pune pasta intr-un castron, deaspura punel putin ulei de masline si presaram boia dulce.

TIPS-URI

1

Se serveste pe paine prajita

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive bruschete cu naut