Humus cu sfecla

de costi7hector in Mancaruri de post, 7 Apr 2019 | 3425 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 300 g naut,
  • 3 linguri tahini,
  • 1 sfecla,
  • 1 legatura usturoi verde,
  • zeama de lamaie,
  • sare,
  • ulei de masline.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus cu sfecla:

Se pune nautul la inmuiat seara si se lasa pana dimineata. Dimineata se scurge apa si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert se pune la scurs, dar se pastreaza ceva zeama in care a fiert.Se pune sfecla la copt si se toaca usturoiul. Dupa ce este coapta sfecla si s-a racorit, se curata si se taie cuburi. Se da la robot nautul, sfecla, tahini,usturoiul si putin ulei de masline si zeama de lamaie. Daca este cazul, se mai adauga zeama in care a fiert nautul. Dupa ce se obtine o pasta, se potriveste gustul de sare si se serveste cu pofta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus cu sfecla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.04.2019, 19:41

Rocsi 1

07.04.2019, 20:38

Imi place humusul si cred ca in combinatie cu sfecla este foarte bun!

dantes 1

08.04.2019, 09:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burrito vegetarian, de post