Iahnie de dovlecei

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 7274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc dovlecei,
  • 3 buc ceapa,
  • 100 ml ulei,
  • 50 g bulion,
  • 1 legatura de marar verde,
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 1 foaie de dafin,
  • 1 lingurita cimbru,
  • 5 catei de usturoi,
  • sare, piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de dovlecei:

Dovleceii rasi de coaja se taie in doua pe orizontala si apoi feliute subtiri.

Se vor cali pe rand in ulei bine incins, apoi se scot intr-un caston. In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.

Cand incepe sa se rumeneasca adaugam bulionul si stingem cu apa calda.

Adaugam dovleceii, foaia de dafin, cimbrul si lasam la foc mic 5 minute.

Adaugam usturoiul si verdeata tocate marunt. Condimentam cu sare si piper. O mancare delicioasa atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]