Iahnie de fasole

de Silvioara in Mancaruri de post, 13 Dec 2011 | 6276 vizualizari

 

Merge de minune pregatita de post sau cu ceva afumatura langa...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. de fasole boabe
  • 2 cepe mari taiate solzisori
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  • un ardei mare taiat felii subtiri
  • 2 linguri bulion
  • sare, condimente dupa dorinta fiecaruia (cimbru, marar, patrunjel).
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se fierbe la foc mic schimbandu-se apa cam de trei ori. Cand este aproape fiarta, iar apa a scazut pana la nivelul boabelor, intr-o tigaie cu ulei se calesc legumele pana se inmoaie putin, se adauga lingurile de bulion, sare, piper, cimbru si 3-4 catei de usturoi taiati felii. Amestecul se toarna peste fasole si se mai lasa pe foc cam 30 de minute, pana fasolea este bine fiarta. Se opreste focul si se presara (cine doreste) marar si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

13.12.2011, 21:57

buna buna

kamy 1

15.12.2011, 15:12

fasoleeeeeeeeeee...oricum si la orice ora

missxtyna 1

03.02.2012, 10:29

gustos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cartofi condimentati