Iahnie de fasole

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 3872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g fasole
  • 2 cepe medii tocate marunt
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 2 foi dafin
  • 200 g costita sau carne sau ciolan afumat
  • 200 g bulion
  • patrunjel
  • marar
  • sare,
  •  piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Se poate pune fasolea in apa, sa se inmoaie, cu o zi inainte ca sa fiarba mai repede.
Se pune fasolea la fiert. Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se repeta de 2–3 ori aceasta operatie. Intre timp se caleste ceapa si costita, apoi se adauga morcovul si bulionul si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Acest amestec se adauga peste fasolea care e in ultima apa, se pun verdeturile si condimentele. Apa trebuie sa fie cat sa acopere fasolea. Se da la cuptor cam 2 ore si se lasa sa scada. Se verifica dupa o ora daca are suficienta apa sa fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu costita afumata - Reteta traditionala pentru o mancare gustoasa