Iahnie de fasole

de constantinescudorel85 in Mancaruri de post, 5 Mai 2017 | 3812 vizualizari

 

O mancare usoara si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 4 conserve mici de fasole rosie
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 4 lg ulei
  • 2 lg pasta de rosii
  • marar
  • pătrunjel
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Curatam ceapa si morcovul. 

Intr-o oala, punem uleiul la incins. Adăugăm ceapa tocata si morcovul ras si lasam legumele sa se caleasca 5 min. 

Punem peste legume 500 ml apa si le lasam sa fiarbă pana se înmoaie. Adăugăm fasolea, rosiile si apa cât sa le acopere. Lasam sa fiarbă 10-15 min.

Servim mancarica cu verdeata sau după bunul plac.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]