Iaurt cu vanata la gratar in stil indian

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 24 Apr 2018 | 2118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • ulei de masline
  • 1/2 lingura seminte de cumin
  • 4-5 frunze de curry
  • 1/4 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • 1/4 ceapa
  • 1/4 boabe de coriandru
  • 1/4 lingurita fulgi de chili
  • sare
  • 340 ml iaurt grecesc
  • seminte de rodie si frunze de coriandru pentru servit (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iaurt cu vanata la gratar in stil indian:

Vanata se gateste pe un gratar fierbinte pana devine foarte moale. 

Se lasa putin la racit, se indeparteaza coaja si se taie pulpa in cuburi. 

Ceapa se taie cuburi.

Intr-o tigaie, se incalzeste uleiul si se prajesc frunzele de curry, semintele de cumin, ghimbirul si ceapa 1-2 minute, la foc mic, apoi se adauga coriandrul, fulgii de chili si sare. Se lasa cateva minute, apoi se adauga vanata si se gateste 6-8 minute.

Se lasa la racit, apoi se amesteca cu iaurtul. Se serveste cu seminte de rodie si frunze de coriandru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iaurt cu vanata la gratar in stil indian" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume