Icre de crap

de adriana_bobu in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2011 | 6810 vizualizari

 

delicioase.....

 

INGREDIENTE

  • o cutiuta de icre la sare(din comert)
  • 300 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • un miez de paine 
  • o ceasca lapte
  • o ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap:

Se lasa icrele la scurs de seara pana dimineata. Se moaie miezul de paine in lapte, se stoarce si se pune peste icre intr-un bol. Se mixeaza adaugand treptat uleiul si zeama de lamaie. In final se toaca marunt ceapa si se amesteca cu icrele sau se presara deasupra (asa cum am procedat eu) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

adriana_bobu 1

09.06.2013, 11:11

multumesc mult Geanina!

Bunica 1

08.06.2014, 08:43

La multi ani Adriana !

adriana_bobu 1

14.06.2014, 17:13

Multumesc mult, Bunica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux-uri umplute cu icre si pateu