"Icre" de fasole

de ianculubita in Mancaruri de post, 12 Mar 2012 | 7838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1cana cu fasole
  • 3cepe
  • 1lamaie
  • 1ceasca cu ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Icre" de fasole:

Fasolea o pun la fiert iar dupa 30min o scurg,o clatesc bine cu apa rece apoi o pun din nou la fiert cu apa calda si 1lingura de sare;cand a inceput sa fiarba adaug 2cepe taiate marunt si o las sa fiarba foarte bine;o scurg,o dau la blenderul vertical,apoi o frec cu ulei si zeama de lamaie;la sfarsit condimentez dupa gust adaug ceapa taiata foarte marunt si pun icrele in boluri si se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra ""Icre" de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

12.03.2012, 19:26

Bune, bune!!

Bya Ralu 1

14.03.2012, 16:59

bune rau

-Licurici- 1

10.04.2019, 12:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta